Αθήνα – 01 & 02 Οκτωβρίου

Home / Αθήνα – 01 & 02 Οκτωβρίου
LOGI.C 2020

Ένα γνωστικό event
με επίκαιρες θεματικές

Λίγες εβδομάδες αργότερα στις αρχές Οκτωβρίου, τα LOGI.C ανανεώνουν το ραντεβού τους με την αγορά στην Αθήνα, σε ένα 2ήμερο γνωστικό event, με επίκαιρες θεματικές, αποκλειστικές μελέτες και εταιρικές συμμετοχές από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με στρατηγικές συνεργασίες για την εκπόνηση και παρουσίαση αποκλειστικών μελετών, με επιλεγμένους συνεργάτες, αλλά και τη στήριξη σημαντικών φορέων της ευρύτερης αγοράς, τα LOGI.C 2020, θα δικαιώσουν τον τίτλο των πολύ-συνεδρίων, καθώς θα αγγίξουν τόσο στο διήμερο event της Θεσσαλονίκης, όσο και στο event της Αθήνας, πλήθος θεματικών που απασχολούν την βιομηχανία της αλυσίδας εφοδιασμού, δημιουργώντας αξία και γνώση!

  • Την πρώτη ημέρα, 1 Οκτωβρίου με συνδιοργανωτή το Operations Center, δίνουμε έμφαση στις λειτουργίες και τα Logistics φαρμάκων, παραφαρμάκων, καλλυντικών και εξοπλισμού. Πώς έχει διαφοροποιηθεί η εφοδιαστική αλυσίδα του κλάδου μετά τον κορωνοϊό, και ποιες είναι οι νέες υπηρεσίες που προσφέρουν 3PLs και μεταφορείς; Μια εκδήλωση εστιασμένη στους σύγχρονους προβληματισμούς στελεχών φαρμακοβιομηχανιών, εισαγωγικών επιχειρήσεων, φαρμακαποθηκών, niche 3PLs, μεταφορικών επιχειρήσεων και εταιρειών παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών και συστημάτων.
  • Την δεύτερη ημέρα, 2 Οκτωβρίου και με την εμπειρία που έχει αποκτήσει πλέον η αγορά από την διαχείριση του Covid-19, η θεματική «Smart Logistics. Έξυπνες τεχνικές διοίκησης σε δύσκολους καιρούς» λαμβάνει νέο πρίσμα, καθώς θα παρουσιαστούν πλέον δυναμικά, δοκιμασμένα και νέα «εργαλεία» διοίκησης από εταιρείες που κατάφεραν να βγουν μπροστά και σε αυτή την κρίση.
  • Σε συνεργασία με την εταιρεία Optilog Advisory Services, αναζητούμε τους τρόπους Ενορχήστρωσης στο Τελευταίο Μίλι μέσω Έξυπνων Τεχνολογιών και Συστημάτων, μέσω ενός διευρυμένου πάνελ με τον τίτλο “Last Mile Orchestration via Smart Technologies & Systems