Θεσσαλονίκη – 17 & 18 Σεπτεμβρίου

Home / Θεσσαλονίκη – 17 & 18 Σεπτεμβρίου
LOGI.C 2020

Το γνωστικό event ταξιδεύει ηλεκτρονικά
στην Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Β. ΕΛΛΑΔΑ, 17-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στις 17-18 Σεπτεμβρίου, τα LOGI.C 2020 ταξιδεύουν Ηλεκτρονικά στην Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας την παρουσία τους στα ελληνικά δρώμενα του ευρύτερου κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Εμπορευματικών Μεταφορών.
Για δύο συνεχείς ημέρες, μια σειρά γνωστικών events με τη συνεργασία και τη συμβολή πολύτιμων συνεργατών, αλλά και όλων των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, θα λάβουν χώρα υπό την ομπρέλα των LOGI.C.

Αναλυτικότερα:

  • Την πρώτη ημέρα, 17 Σεπτεμβρίου, το Operations Center σας προσκαλεί στο συνέδριο με θέμα την οικοδόμηση ανθεκτικών εφοδιαστικών αλυσίδων, την επαναχάραξη της στρατηγικής προμηθειών και των συνεργασιών με κρίσιμους προμηθευτές που αυτή επιφέρει στη λογική “open books” όπως και τη διαχείριση των αποθεμάτων υπό το δίλημμα “stock ασφαλείας VS δέσμευσης κεφαλαίων”. Παράλληλα, το συνέδριο θα ασχοληθεί με τις αλλαγές που επέφερε η κρίση του κορωνοϊού στις λειτουργίες των εξαγωγικών επιχειρήσεων και βιομηχανιών.
  • Την δεύτερη ημέρα, 18 Σεπτεμβρίου, η ημέρα θα έχει δύο σκέλη. Αφενός θα εντρυφήσουμε, με την βοήθεια και της συνεργάτιδας εταιρείας Optilog Advisory Services σε πεδία που άπτονται του LOGISTICS 4.0, ειδικά μετά τις εξελίξεις που έφερε μαζί της η κρίση του COVID-19, επιταχύνοντας μια σειρά εξελίξεων σε επίπεδο e-commerce, ψηφιοποίησης πεδίων της ε.α., ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης και Last mile solutions
  • Σε συνέχεια των παραπάνω, θα εστιάσουμε στον τρόπο επιτάχυνσης και λειτουργίας του no 1 ΗUB των Βαλκανίων, αυτού της Θεσσαλονίκης. Ποιες ήταν και είναι οι προκλήσεις για την παραγωγική βάση της Β. Ελλάδας, τις εξαγωγές και τον ρόλο της Μεταφοράς σε αυτές πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά το αρχικό σοκ του COVID-19;