Νέες Ημερομηνίες για τα LOGI.C 2020 το φθινόπωρο

Νέες Ημερομηνίες για τα LOGI.C 2020 το φθινόπωρο

Θεσσαλονίκη 17-18 Σεπτεμβρίου Porto Palace, Αθήνα 2-3 Οκτωβρίου Balux Prive

 

Τα πολυσυνέδρια LOGI.C 2020 αλλάζουν ημερομηνίες! Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και προάσπισης του δημόσιου συμφέροντος, η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives, εξασφάλισε για όλους εσάς που δείξατε ζωντανό ενδιαφέρον για την εφετινή διπλή διοργάνωση των πολυσυνεδρίων LOGI.C 2020, νέες ημερομηνίες, το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Με εμπλουτισμένη και επίκαιρη θεματολογία, το μεγάλο business forum, αναγκαίο και  επίκαιρο όσο ποτέ, μεταφέρεται για τις 17-18 Σεπτεμβρίου 2020, στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη και το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου 2020, στο Balux Prive στην Αθήνα.

H Θεματολογία των συνεδρίων, παραμένει η ίδια που έχει ανακοινωθεί, εμπλουτισμένη με απαραίτητα στοιχεία που αναδεικνύει στην επικαιρότητα η νέα «ειδική» πραγματικότητα που ζει η επιχειρηματικότητα, αντιμετωπίζοντας την πανδημία του κοροναϊού. Οι νέες συνθήκες σε επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, διαχείρισης των εφοδιαστικών αλυσίδων, λειτουργίας του εμπορίου σε συνθήκες καραντίνας, καταγράφονται άλλωστε αναλυτικά στην μελέτη που διενεργούν από κοινού η O.MIND CREATIVES και το OPERATIONS CENTER, τα συμπεράσματα της οποίας, αφενός θα γνωστοποιηθούν μέσω του περιοδικού Supply Chain & Logistics magazine, αφετέρου θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης, προβληματισμού και ζύμωσης στα επερχόμενα LOGI.C 2020.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από την διοργανώτρια εταιρεία, τα LOGI.C 2020 ταξιδεύουν πρώτα στην Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας την παρουσία τους στα ελληνικά δρώμενα του ευρύτερου κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Εμπορευματικών Μεταφορών, σε έναν χώρο-σταθμό για την ανάπτυξη της Β. Ελλάδος συνολικά, αυτόν του Λιμένα Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στο Porto Palace.

Εκεί για δύο συνεχείς ημέρες, μια σειρά γνωστικών events με τη συνεργασία και τη συμβολή πολύτιμων συνεργατών, αλλά και όλων των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, θα λάβουν χώρα υπό την ομπρέλα των LOGI.C, ενώ η διοργάνωση θα αναβαθμιστεί και από την παρουσία παράλληλης έκθεσης για την αγορά Εφοδιαστικής Αλυσίδας- υπηρεσιών logistics – υπηρεσιών εμπορευματικών μεταφορών, η οποία θα βρίσκεται σε προνομιακό χώρο δίπλα από την συνεδριακή αίθουσα των LOGI.C 2020.

Την πρώτη ημέρα, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται το συνέδριο των Operations Center & o.mind Creatives σε ένα υψηλού κύρους ολοήμερο event με θέμα το Supply Chain Excellence και τον ρόλο του στην ανάπτυξη της παραγωγικής και εξαγωγικής βάσης της Βόρειας Ελλάδας. Σε συνέχεια των 5 προηγούμενων διοργανώσεων του Operations Center στην περιοχή και ενώνοντας τις δυνάμεις του με την o.mind Creatives στα Logi.C 2020 στη Θεσσαλονίκη, το συνέδριο θα φιλοξενήσει πετυχημένα business cases, εξελιγμένες μεθοδολογίες και τεχνολογίες state of the art για το τρίπτυχο “Supply Chain – Manufacturing – Exports”.

Την δεύτερη ημέρα, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, η συνεδριακή ημέρα θα έχει πολλαπλές θεματικές. Με την επιστημονική υποστήριξη της Optilog Advisory Services, το κοινό των LOGI.C θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για ακόμη μια αποκλειστική μελέτη για την Βιομηχανία 4.0, ενώ θα παρουσιαστούν και θέματα που αφορούν στην Διοίκηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Το συνεδριακό διήμερο που θα πλαισιώνεται και από ένα, ελεύθερης πρόσβασης από τους επαγγελματίες, εκθεσιακό κομμάτι θα ολοκληρωθεί με ένα υψηλού επιπέδου επιχειρηματικό δείπνο με key note speakers που θα εστιάσουν στο μέλλον της Β. Ελλάδας ως Hub της ευρύτερης Ν.Α. Ευρώπης.

ΑΘΗΝΑ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

Μισό μήνα αργότερα, στις 2-3 Οκτωβρίου 2020, τα LOGI.C ανανεώνουν το ραντεβού τους με την αγορά στην Αθήνα, σε ένα γνωστικό event, με επίκαιρες θεματικές, επιπλέον αποκλειστικές μελέτες και εταιρικές συμμετοχές από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι στρατηγικές “smart logistics”, αλλά και όλες οι εξελίξεις στην ειδική αγορά των pharma & cosmetics logistics, θα έχουν την τιμητική τους, προσεγγίζοντας συνολικά θέματα οργάνωσης, διοίκησης και εκτέλεσης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με στρατηγικές συνεργασίες για την εκπόνηση και παρουσίαση αποκλειστικών μελετών, με επιλεγμένους συνεργάτες, αλλά και την στήριξη σημαντικών φορέων της ευρύτερης αγοράς, τα LOGI.C 2020, θα δικαιώσουν τον τίτλο των πολύ-συνεδρίων, καθώς θα αγγίξουν τόσο στο διήμερο event της Θεσσαλονίκης, όσο και στο ολοήμερο event της Αθήνας, πλήθος θεματικών που απασχολούν την βιομηχανία της αλυσίδας εφοδιασμού, δημιουργώντας αξία και γνώση!

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

–          Θεσσαλονίκη. Ένα hub για τα Βαλκάνια «εν δράσει». Το ελληνικό case study της συνδυασμένης μεταφοράς. Πετυχημένες Εξαγωγές, Manufacturing & Supply Chain Management

–          Logistics 4.0. Πόσο ψηφιοποιημένη είναι εφοδιαστική αλυσίδα μας; Τα απαραίτητα βήματα για την εποχή του Business 4.0

–          Supply Chain in the Green Era. Alternative Fuels στην Οδική Εμπορευματική Μεταφορά & άλλα «πράσινα εργαλεία» διαχείρισης κόστους και περιβαλλοντικής ευαισθησίας

–          2020-2030. Πώς θα μοιάζει η εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών την δεκαετία που ξεκινά από την αποθήκη στο ράφι; (Ψηφιοποίηση, «εργαλεία» ελέγχου διανομής, e-συστήματα λειτουργίας αποθηκών, synchro-city mobility κ.λπ.)

–          Smart LogisticsΈξυπνες τεχνικές διοίκησης σε δύσκολους καιρούς

–          Pharma & Cosmetics Logistics. Οι ειδικές αγορές απαιτούν ειδικά logistics solutions