Γενικά

Home / Γενικά
LOGI.C 2020

Το γνωστικό event επανέρχεται
σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Με πάνω από 10 χρόνια παρουσία στον χώρο της Eφοδιαστικής Aλυσίδας και των Logistics, με σημαντικές συνεργασίες και συνδιοργανώσεις με Φορείς και Εταιρείες Συμβούλων, με την καθιέρωση εκτέλεσης και διοργάνωσης Αποκλειστικών Θεματικών Ερευνών για διάφορα πεδία ενδιαφέροντος του κλάδου, τα πολύ-συνέδρια LOGI.C επιστρέφουν το 2020, στην 12η διοργάνωσή τους, εισάγοντας μια ακόμη καινοτομία, καθώς φιλοξενούνται τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη, προωθώντας και αναβαθμίζοντας την αγορά της Β. Ελλάδος και των προοπτικών της και στηρίζοντας το διεθνώς αναγνωρισμένο Hub της Β. Ελλάδας.

Θεσσαλονίκη– 7 & 8 Μαϊου 2020

Στις 7-8 Μαΐου 2020, τα LOGI.C 2020 ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας την παρουσία τους στα ελληνικά δρώμενα του ευρύτερου κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Εμπορευματικών Μεταφορών, σε έναν χώρο-σταθμό για την ανάπτυξη της Β. Ελλάδος συνολικά, αυτόν του Λιμένα Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στο Porto Palace.

Εκεί για δύο συνεχείς ημέρες, μια σειρά γνωστικών events με τη συνεργασία και τη συμβολή πολύτιμων συνεργατών, αλλά και όλων των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, θα λάβουν χώρα υπό την ομπρέλα των LOGI.C, ενώ η διοργάνωση θα αναβαθμιστεί και από την παρουσία παράλληλης έκθεσης για την αγορά Εφοδιαστικής Αλυσίδας- υπηρεσιών logistics – υπηρεσιών εμπορευματικών μεταφορών, η οποία θα βρίσκεται σε προνομιακό χώρο δίπλα από την συνεδριακή αίθουσα των LOGI.C 2020.

Την πρώτη ημέρα, Πέμπτη 7 Μαΐου, διοργανώνεται το συνέδριο των Operations Center & o.mind Creatives σε ένα υψηλού κύρους ολοήμερο event με θέμα το Supply Chain Excellence και τον ρόλο του στην ανάπτυξη της παραγωγικής και εξαγωγικής βάσης της Βόρειας Ελλάδας. Σε συνέχεια των 5 προηγούμενων διοργανώσεων του Operations Center στην περιοχή και ενώνοντας τις δυνάμεις του με την o.mind Creatives στα Logi.C 2020 στη Θεσσαλονίκη, το συνέδριο θα φιλοξενήσει πετυχημένα business cases, εξελιγμένες μεθοδολογίες και τεχνολογίες state of the art για το τρίπτυχο “Supply Chain – Manufacturing – Exports”.

Την δεύτερη ημέρα, Παρασκευή 8 Μαΐου, η συνεδριακή ημέρα θα έχει πολλαπλές θεματικές. Με την επιστημονική υποστήριξη της Optilog Advisory Services, το κοινό των LOGI.C θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για ακόμη μια αποκλειστική μελέτη για την Βιομηχανία 4.0, ενώ θα παρουσιαστούν και θέματα που αφορούν στην Διοίκηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Το συνεδριακό διήμερο που θα πλαισιώνεται και από ένα, ελεύθερης πρόσβασης από τους επαγγελματίες, εκθεσιακό κομμάτι θα ολοκληρωθεί με ένα υψηλού επιπέδου επιχειρηματικό δείπνο με key note speakers που θα εστιάσουν στο μέλλον της Β. Ελλάδας ως Hub της ευρύτερης Ν.Α. Ευρώπης.

Αθήνα – 11 & 12 Ιoυνίου 2020

Ένα μήνα μετά το φετινό ντεμπούτο τους στην Θεσσαλονίκη, τα πολύ-συνέδρια logistics conferences, LOGI.C 2020, ανανεώνουν το ραντεβού τους με την αγορά, στην Αθήνα, στις  11 & 12 Ιουνίου,  σε έναν ιδιαίτερο χώρο αυτόν του Balux Prive στη Γλυφάδα.

Όπως σε κάθε διοργάνωσή τους, τα LOGI.C 2020, θα τιμήσουν τον χαρακτήρα τους ως ένα πολύ-θεματικό event, με επίκαιρες θεματικές, επιπλέον αποκλειστικές μελέτες και εταιρικές συμμετοχές από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με στρατηγικές συνεργασίες για την εκπόνηση και παρουσίαση αποκλειστικών μελετών, με επιλεγμένους συνεργάτες, αλλά και την στήριξη σημαντικών φορέων της ευρύτερης αγοράς, τα LOGI.C 2020, θα δικαιώσουν τον τίτλο των πολύ-συνεδρίων, καθώς θα αγγίξουν τόσο στο διήμερο event της Θεσσαλονίκης, όσο και στο αντίστοιχο της Αθήνας, πλήθος θεματικών που απασχολούν την βιομηχανία της αλυσίδας εφοδιασμού, δημιουργώντας αξία και γνώση!

Κλαδικοί φορείς που δίνουν αξία και γνώση στα μέλη τους, αλλά και γνωστές εταιρείες του χώρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics και εμβαθύνουν σε θέματα όπως τα Εναλλακτικά Καύσιμα στην Οδική Μεταφορά και η Βιώσιμη Ανάπτυξη στον κλάδο, η σύμπραξη Logistics Management & Τουρισμού, η διαχείριση του Risk Management και άλλες θεματικές που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα!

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  • Θεσσαλονίκη. Ένα hub για τα Βαλκάνια «εν δράσει». Το ελληνικό case study της συνδυασμένης μεταφοράς. Πετυχημένες Εξαγωγές & Supply Chain Management
  • Logistics 4.0. Πόσο ψηφιοποιημένη είναι εφοδιαστική αλυσίδα μας; Τα απαραίτητα βήματα για την εποχή του Business 4.0
  • City Logistics Now: Οι προκλήσεις της σύγχρονης αστικής Διανομής. Περιβάλλον. Βιωσιμότητα. Εναλλακτικά Καύσιμα
  •  Logistics 2020-2030. Πώς θα μοιάζει η εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών την δεκαετία που ξεκινά από την αποθήκη στο ράφι; (Ψηφιοποίηση, «εργαλεία» ελέγχου διανομής, e-συστήματα λειτουργίας αποθηκών, synchro-city mobility κ.λπ.)
  • Σύγχρονη Αποθήκη- Smart Logistics & Cost Saving
  • Τουρισμός και Logistics Management
  • Risk Management στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. Ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον