Γενικά

Home / Γενικά
LOGI.C 2020

Το γνωστικό event επανέρχεται
σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα

 

LOGI.C 2020 – Το γνωστικό event επανέρχεται σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Με 15 χρόνια παρουσία στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics, με σημαντικές συνεργασίες και συνδιοργανώσεις με Φορείς και Εταιρείες Συμβούλων, με την καθιέρωση εκτέλεσης και διοργάνωσης Αποκλειστικών Θεματικών Ερευνών για διάφορα πεδία ενδιαφέροντος του κλάδου, τα πολύ-συνέδρια LOGI.C επιστρέφουν το 2020, στην 12η διοργάνωσή τους, εισάγοντας μια ακόμη καινοτομία, καθώς προσεγγίζουν θεματικές για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και την Β. Ελλάδα όσο και στην Αθήνα προωθώντας και αναβαθμίζοντας την αγορά της Β. Ελλάδος και των προοπτικών της και στηρίζοντας το διεθνώς αναγνωρισμένο Hub της Β. Ελλάδας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 17-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στις 17-18 Σεπτεμβρίου, τα LOGI.C 2020 ταξιδεύουν Ηλεκτρονικά στην Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας την παρουσία τους στα ελληνικά δρώμενα του ευρύτερου κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Εμπορευματικών Μεταφορών.
Για δύο συνεχείς ημέρες, μια σειρά γνωστικών events με τη συνεργασία και τη συμβολή πολύτιμων συνεργατών, αλλά και όλων των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, θα λάβουν χώρα υπό την ομπρέλα των LOGI.C.

 

ΑΘΗΝΑ 1-2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Λίγες εβδομάδες αργότερα στις αρχές Οκτωβρίου, τα LOGI.C ανανεώνουν το ραντεβού τους με την αγορά στην Αθήνα, σε ένα 2ήμερο γνωστικό event, με επίκαιρες θεματικές, αποκλειστικές μελέτες και εταιρικές συμμετοχές από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με στρατηγικές συνεργασίες για την εκπόνηση και παρουσίαση αποκλειστικών μελετών, με επιλεγμένους συνεργάτες, αλλά και τη στήριξη σημαντικών φορέων της ευρύτερης αγοράς, τα LOGI.C 2020, θα δικαιώσουν τον τίτλο των πολύ-συνεδρίων, καθώς θα αγγίξουν τόσο στο διήμερο event της Θεσσαλονίκης, όσο και στο event της Αθήνας, πλήθος θεματικών που απασχολούν την βιομηχανία της αλυσίδας εφοδιασμού, δημιουργώντας αξία και γνώση!

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

– Οικοδομώντας ανθεκτικές Εφοδιαστικές Αλυσίδες. Τι αλλαγές έφερε ο Covid-19 στις εξαγωγές & την Βιομηχανία;
– Θεσσαλονίκη. Ένα hub για τα Βαλκάνια «εν δράσει». Η κοιτίδα του εξαγωγικού εμπορίου μπροστά στη νέα εποχή
– Logistics 4.0. Νέα δεδομένα μπροστά σε μια νέα εποχή. Οι διεθνείς συνθήκες και μια πανδημία επιταχύνουν την ψηφιοποίηση

ΑΘΗΝΑ

– Smart Logistics. Έξυπνες Τεχνικές διοίκησης σε δύσκολους καιρούς. Τί αποδεικνύεται «έξυπνη» τεχνική σε περιόδους κρίσης;
– Last Mile Orchestration via Smart Technologies & Systems after Covid-19
– vPharma & Cosmetics Logistics. Ειδικές αγορές με μεγάλη ζήτηση που απαιτούν ειδικά logistics solutions